Om Mig

I 2016 meldte jeg mig på et portrætkursus, og blev der for alvor bidt af at male. I årene efter var det portrætter jeg fordybede mig i, og hovedsageligt det jeg malede. Men de sidste par år har jeg "leget" med det abstrakte.  Når jeg kalder det "lege", er det fordi det ofte er sådan det føles når jeg maler abstrakt. Jeg prøver at give slip på kontrollen i den første del af processen,  ikke tænke over hvad og hvordan jeg gør, ikke tænke på resultatet. Og her føles det som en leg - det er sjovt, frit og giver energi og glæde. Senere i processen - ja, da kommer overvejelserne, beslutningerne og frustrationerne - jeg skifter retning, jeg ser andre muligheder, jeg fortryder, jeg eksperimenterer. 

Som du vil bemærke når du scroller ned igennem mit galleri, er min abstrakte malerier meget forskellige , for hver dag er forskellig, mit humør er forskelligt, det der optager mig ændrer sig - og så er jeg nysgerrig, -nysgerrig på farver/farvekombinationer , teknikker  og lader mig let rive med af nuet.  Mine malerier har derfor forskellige udtryk. 

Jeg håber du vil finde det spændende at "gå tur" igennem mit galleri - og du skal også være meget velkommen til at se mine værker hjemme på mit atelier, som ligger midt ude i den skønneste  natur, hvor her altid er tid til en kop kaffe og en snak. 

Tak fordi du har besøgt min hjemmeside og vist interesse for mine malerier.

De bedste hilsener

Tania Bensimon